Op zoek naar een goede school?

Wat is de visie en de missie van de school? Hoe wordt er lesgegeven? Welke identiteit heeft de school? Wat zijn de schooltijden? Een school kiezen, dat doe je niet zomaar. De basisschool is een plek waar uw kind(eren) acht jaar in een belangrijke periode van hun leven veel tijd gaan doorbrengen. Alle reden dus om u goed te oriënteren voordat u een keuze maakt.


'Met plezier elke dag wijzer worden' is het missiestatement van basisschool De Garve. Basisschool De Garve is van mening dat kinderen sneller leren in een prettige omgeving, een plek waar ze het echt naar hun zin hebben en zich veilig voelen.
 
De Garve ook een school voor uw kind? Maak een afspraak  met de directeur.  0575-441473
 
Stap 1: Oriëntatie 
Via deze website willen wij u een beeld geven van De Garve. Onder de button 'onze visie' en 'informatie' vindt u inhoudelijke en praktische informatie. Bij 'activiteiten' krijgt u een overzicht van bijzondere gebeurtenissen en activiteiten die kenmerkend zijn voor de De Garve. Wilt u nog meer lezen over onze school, leest u dan onze schoolgids. In de brochure van de Rijksoverheid (onderaan) vindt u algemene informatie over het basisonderwijs in Nederland. 
 
Stap 2: Kennismakingsgesprek/rondleiding
U kunt een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek/rondleiding met de directie van de school. Wij informeren u over de inhoud en organisatie van het onderwijs op De Garve. Daarna maken wij met u een rondje door de school die op dat moment volop in bedrijf is. Er is alle ruimte om vragen te stellen. 
 
Stap 3: Aanmeldingsformulier
Aan het einde van de rondleiding kunt u een inschrijfformulier meekrijgen. Het ingevulde formulier kunt u inleveren/opsturen naar de school. 
 
Stap 4: Instromen
Ongeveer drie maanden voordat uw zoon/dochter 4 jaar wordt en voor het eerst naar school gaat, nemen wij contact met u op om afspraken te maken over het wennen (enkele dagdelen) en de eerste echte schooldag.