Sprookjes kasteel

28-11-2018
Woensdag 28 november is het sprookjeskasteel van Roelien de Lange bij ons in de Plaza geplaatst! Dit prachtige sprookjeskasteel weegt bijna 100 tot 130 kilo en is vanmiddag met hulp van vrijwilligers en vutters uit Wichmond naar onze school gebracht.
Het was even spannend om dit te verplaatsen met alle drempeltjes en smalle deuren die we tegenkwamen, maar het is gelukt! Morgen kunnen de kinderen het bekijken in de plaza, maar daar ben je zo maar nog niet op uit gekeken want overal is wat te zien.  Kabouters bovenin, onderin en om het hoekje. Het kasteel is er om naar te kijken met je ogen, laat je eigen fantasie leven over wat er zich afspeelt.
Binnenkort zullen er op meerdere plekken in Wichmond sprookjeskastelen te vinden zijn. Je kunt ze lopend, met de fiets of met de auto allemaal langs gaan om ze te bewonderen. We willen Roelien erg bedanken voor haar tijd en energie die ze in dit kunstzinnige sprookjeskasteel heeft gestopt en we zijn vereerd dat dit mooie kasteel bij ons in de school wordt geplaatst. Op termijn zal het verplaatst worden naar het vernieuwde schoolplein.